До місця накопичення пального вів підпільний «нафтогін»

НАЗАД
09 вересня 2013 13:24

Металеву цистерну ємністю 8 куб. м було знайдено міжвідомчою групою на покинутому подвір’ї села Нижня Герасимівка Краснодонського району. Згодом з’ясувалося, що від неї у бік держрубежу

Підпільну базу накопичення паливно-мастильних матеріалів виявили напередодні вихідних прикордонники відділу «Краснодон» Луганського загону спільно зі співробітниками СБУ, МВС та Міндоходів.

Металеву цистерну ємністю 8 куб. м було знайдено міжвідомчою групою на покинутому подвір’ї села Нижня Герасимівка Краснодонського району. Згодом з’ясувалося, що цистерна наповнена 5 тоннами дизельного пального, а від неї у бік держрубежу прокладено 400 метрів пластикової труби діаметром 75 мм.

Наразі проведено опис підпільних комунікацій та розпочато їх знищення. Також встановлюються особи причетні до протиправної діяльності. Вартість виявленого пального склала 50 тисяч гривень.

Нагадаємо, що напередодні вихідних на ділянці відповідальності цього ж прикордонного підрозділу викрили ще один підпільний трубопровід. Проте скористатися трубопроводом протяжністю 100 метрів зловмисники не встигли, про що свідчила відсутність характерного запаху пального.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси