До Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні привітали ветеранів-прикордонників

НАЗАД
13 травня 2013 13:41

«Ми ніколи не забудемо людей, які долали тяжкі випробування на своєму життєвому шляху, захищаючи Вітчизну. Ваша мужність і любов до Батьківщини завжди є гідним прикладом для всіх нас&

 

Сьогодні в  Адміністрації  Державної  прикордонної  служби  України  відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення 68-ї річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941 – 1945 років. У переддень 9 травня, коли український народ відзначає свято Перемоги, ветерани та керівництво прикордонного відомства покладали квіти до пам’ятника «Захисникам кордонів Вітчизни усіх поколінь». Також Голова Державної прикордонної служби України Микола Литвин зустрівся з ветеранами-прикордонниками, учасниками тих трагічних і славетних днів.

Героїчний подвиг прикордонників, солдатів і офіцерів у роки Великої Вітчизняної війни є історичною пам'яттю і національною гордістю українського народу. Усі прикордонні застави вели нерівний бій віч-на-віч з ворогом і ні одна з них не залишила без наказу своєї ділянки кордону. Переважаючі сили ворога могли оточити та знищити  застави,  але були не в змозі примусити охоронців Вітчизни скласти зброю та здатися у полон.

«Ми ніколи не забудемо людей, які долали тяжкі випробування на своєму життєвому шляху, захищаючи Вітчизну. Ваша мужність і любов до Батьківщини завжди є гідним прикладом для всіх нас», - сказав Микола Литвин, виступаючи перед запрошеними. Голова Держприкордонслужби привітав ветеранів з наступаючим святом, побажав усім міцного здоров’я та довгих років життя.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси