Держприкордонслужба інформує про відновлення руху транспортних засобів у місцевому пункті пропуску «Середина-Буда»

НАЗАД
30 сiчня 2014 15:08

З 05.00  31 грудня 2013 року у місцевому пункті пропуску «Середина-Буда», що у Сумській області, буде відновлено пропуск транспортних засобів. Місцевий пункт пропуску &laqu

З 05.00  31 грудня 2013 року у місцевому пункті пропуску «Середина-Буда», що у Сумській області, буде відновлено пропуск транспортних засобів.

Рішення про відновлення руху транспортних засобів через місцевий пункт пропуску «Середина-Буда» було прийнято відповідно до рішення Кабінет Міністрів України. На даний час у місцевому пункті пропуску вже встановлено спеціальне обладнання, яке дозволяє обробляти транспортні засоби дезінфікуючими розчинами. Також, у зазначеному пункті пропуску забезпечено проведення спеціалістами державних органів Держветфітослужби України ветеринарно-санітарного контролю та огляду багажу в транспортних засобах.

Нагадаємо, що з 25 вересня цього року, з метою недопущення занесення в Україну збудника африканської чуми свиней, Урядом України було прийнято рішення щодо тимчасового введення заборони на рух транспортних засобів в усіх місцевих пунктах пропуску на кордоні з Російською Федерацією та Республікою Білорусь.

Місцевий пункт пропуску «Середина-Буда» працюватиме щоденно з 05.00 до 18.00.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси