Держприкордонслужба інформує громадян про відновлення руху на ділянці автодороги «Одеса-Рені»

НАЗАД
15 травня 2017 10:45

Державна прикордонна служба України інформує подорожуючих про те, що пункт пропуску «Маяки-Паланка-Удобне» починає функціонувати у звичному режимі.

Державна прикордонна служба України інформує подорожуючих про те, що пункт пропуску «Маяки-Паланка-Удобне» починає функціонувати у звичному режимі.

Сьогодні Голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов за присутності представників депутатського корпусу та прикордонної служби Молдови, начальника Південного регіонального управляння Державної прикордонної служби України Сергія Косіка, урочисто відкрив об’їзну дорогу на транзитній частині автодороги «Одеса-Рені».

Як раніше повідомлялось, з грудня минулого року проводились   будівельні роботи з капітального ремонту мосту на автомобільній дорозі державного значення Одеса-Рені, яка веде до пункту пропуску «Маяки-Паланка-Удобне», що на кордоні з Молдовою. Тому рух в бік м. Одеса через н.п. Маяки був припинений. Міст знаходиться на транзитній ділянці автодороги «Одеса-Рені», а у зв’язку з перенесенням термінів виконання будівельних робіт, за погодженням з молдовською Стороною, була побудована тимчасова об’їзна  дорога, що проходить територією Республіки Молдова. Дорога проходить паралельно мосту, який ще будується та в подальшому забезпечить рух не лише пасажирського та легкового транспорту, але й і вантажного.

Враховуючи початок туристичного сезону, ця об’їзна дорога суттєво розвантажить сусідні пункти пропуску. Також, готуючись до напливу туристів, в пункті пропуску «Маяки-Паланка-Удобне» прикордонники встановили додаткові кабіни для паспортного контролю.

Просимо громадян під час планування подорожей врахувати цю інформацію.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси