Державній прикордонній службі України Кінологічна спілка України передала службових собак

НАЗАД
10 липня 2014 08:56

Державна прикордонна служба України отримає від Кінологічної спілки України 30 цуценят собак службових порід. Всі вони будуть передані на безоплатній основі. 

Державна прикордонна служба України отримає від Кінологічної спілки України 30 цуценят собак службових порід. Всі вони будуть передані на безоплатній основі. 

Перші 10 цуценят породи «німецька вівчарка» передали кінологам-прикордонникам 10 липня в Окремій комендатурі охорони і забезпечення Держприкордонслужби, що в Бортничах. У заході взяли участь президент громадської організації Георгій Оніщенко, який і привіз майбутніх чотирилапих охоронців кордону, начальник кінологічного відділу Адміністрації Держприкордонслужби Михайло Вдовенко та представник Кінологічного навчального центру прикордонного відомства Юрій Орищин.

Далі передані собаки будуть направлені для підготовки у Кінологічний навчальний центр Державної прикордонної служби України у Великих Мостах. Вже після отримання необхідних навиків вони разом з кінологами відправляться для проходження служби на ділянки Луганського та Донецького прикордонних загонів.

Крім того 2 цуценят породи бельгійська вівчарка (малінуа) представники Кінологічної спілки України вже передали Державній прикордонній службі. Їх для посилення кордону передали 5 червня кінологам Сумського прикордонного загону. Ще 5 цуценят породи «бельгійська вівчарка (малінуа)» будуть передані  кінологам  Національної  академії Держприкордонслужби України до 30 липня цього року у місті Одесі.

Зазначимо, що останній раз прикордонне відомство безоплатно отримувало собак службових порід від недержавних кінологічних організацій ще в 1991 році.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси