Державні нагороди – шана захисникам

НАЗАД
16 березня 2023 14:46

Керівництво прикордонного відомства приділяє особливу увагу гідній оцінці надскладної роботи військовослужбовців Держприкордонслужби, яка лягла на плечі захисників кордону після повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України.

Прикордонники першими дали бій навіженому ворогові, який втративши здоровий глузд зі зброєю в руках прийшов на нашу землю, щоб вбивати українців.

Охоронці державного кордону з усіх куточків України швидко об’єдналися у зведені загони, аби дати відсіч агресору та повернути мир на окуповані ворогом території.

У щоденній виснажливій роботі прикордонники потребують не лише відпочинку, а й визнання своїх здобутків, заради яких не шкодують власного здоров’я, заради яких втрачають дорогоцінний час життя далеко від дому, сімей, близьких.

На знак пошани за невтомну службу та відчайдушну боротьбу за Перемогу України у цій жорстокій війні керівництво Держприкордонслужби вручило захисникам державні нагороди.

Відповідно до Указів Президента України троє прикордонників удостоєні орденів «За мужність». Також заступник Голови Держприкордонслужби Сергій Сердюк вручив захисникам 13 медалей «За військову службу Україні», «Захиснику Вітчизни», «За бездоганну службу», «За врятоване життя» та почесне звання «Заслужений лікар».

«Наше спільне завдання – здолати ворога, повернутися на міжнародно визнаний державний кордон України, забезпечити мир у наших домівках», – наголосив Сергій Сердюк у зверненні до присутніх.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси