Державна прикордонна служба України активно співпрацює у сфері кадрового менеджменту та професійного розвитку персоналу

НАЗАД
13 березня 2013 15:06

12 березня в Аміністрації Державної прикордонної служби України відбулось засідання Керівного комітету проекту міжародно-технічної допомоги «Інн

12 березня в Аміністрації Державної прикордонної служби України відбулось засідання Керівного комітету проекту міжародно-технічної допомоги «Інноваційні підходи до забезпечення професійного розвитку та просування по службі військовослужбовців Державної прикордонної служби України (ІНКА)». Даний проект впроваджений Міжнародною організацією з міграції та фінансується Державним Департаментом США.  У заході взяли участь Голова Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні Манфред Профазі, директор Міжнародно-правового департаменту Адміністрації Державної прикордонної служби України Олександр Мельников,  представники Посольства США та Німеччини, а також   ОБСЄ в Україні.  

Метою проекту ІНКА є сприяння перетворенню Державної прикордонної служби України в ефективний правоохоронний орган європейського типу шляхом розробки нормативно та фінансово стійкої системи управління людськими ресурсами та системи професійної підготовки, що відповідає стандартам ЄС, з метою підтримки кар’єрного розвитку персоналу.

У ході  зустрічі учасники підбили підсумки реалізації першої фази в рамках даного проекту, а також обговорили перспективи подальшого співробітництва.

«Даний проект є пріоритетним для прикордонного відомства України та постійно знаходиться на контролі нашого керівництва», - підкреслив Олександр Мельников.

У свою чергу Голова Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні Манфред Профазі відзначив  прикордонне відомство за відкритість до змін, а також подякував за досягнення у сфері кадрового менеджменту.

«Державна прикордонна служба України – перше відомство в Україні, що запроваджує систему управління людськими ресурсами на основі компетенцій», – додав він. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси