Дельтаплан та його пілота затримали за порушення кордону оперативники Чернівецького загону

НАЗАД
04 жовтня 2017 12:07

Сьогодні вночі оперативні співробітники Чернівецького прикордонного загону затримали пілота та мотодельтаплан, який порушив держкордон

Сьогодні вночі оперативні співробітники Чернівецького прикордонного загону затримали пілота та мотодельтаплан, який порушив держкордон.

Так, близько опівночі, правоохоронці отримали інформацію про появу в районі села Корчівці, Глибоцького району малого літального апарату (МЛА). З метою перевірки прикордонні наряди вирушили до місць можливого злету-посадки МЛА. Прикордонникам знадобилось небагато часу аби виявити дельтаплан та його пілота. Правоохоронці знайшли порушника на околиці населених пунктів Буденець та Череш, на ділянці відділу прикордонної служби «Черепківка». В ході первинного опитування з’ясувалось, що чоловік, громадянин України, місцевий житель села Чудей, 1987 року народження. Він зізнався в порушені державного кордону з використанням МЛА. Над ранок нічного льотчика доставили до прикордонного підрозділу для складання адміністративно-процесуальних документів за ст. 202, 204-1 КУпАП.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси