Чотири іномарки та порушника, яких розшукував Інтерпол, прикордонники затримали в пунктах пропуску

НАЗАД
19 жовтня 2017 10:30

В пунктах пропуску «Рава-Руська», «Тиса» та «Лужанка» прикордонники Львівського, Чопського та Мукачівського загонів виявили три викрадених транспортні засоби. Під час перевірки документів відбулось спрацювання бази даних Інтерполу на автомобілі «Audi», «S

Співробітники Держприкордонслужби в пунктах пропуску виявили 4 транспортні засоби та громадянина Молдови, які знаходились у міжнародному розшуку.

Сьогодні вночі в пункт пропуску «Сеньківка» прибув легковий автомобіль «Toyota» 2016 року випуску української реєстрації. У ході здійснення прикордонного контролю на транспортний засіб, яким керував наш співвітчизник, спрацювала база даних Інтерполу. В ході перевірочних заходів охоронці кордону з’ясували, що цей автомобіль був викрадений на території України.

Крім того, минулої доби в пунктах пропуску «Рава-Руська», «Тиса» та «Лужанка» прикордонники Львівського, Чопського та Мукачівського загонів виявили три викрадених транспортні засоби. Під час перевірки документів відбулось спрацювання бази даних Інтерполу на автомобілі «Audi», «Skoda» та «Ford» 1997, 2013 та 2003 років випуску відповідно. Іномарки значились в обліках транспортних засобів, викрадених у Росії, Словаччині та Україні.

А на кордоні з Молдовою, в пункті пропуску «Кучурган», прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали громадянина Молдови, який знаходився у міжнародному розшуку. Під час перевірки його документів спрацювала відповідна база даних Інтерполу. В ході встановлення обставин стало відомо, що іноземець розшукується правоохоронними органами Іспанії. Затриманого передали представникам Національної поліції.

Наразі по всім фактам виявлених правопорушень поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в Києві. Затриманого та чотири іномарки встановленим порядком передано працівникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси