Чоловік прямував через кордон мікроавтобусом «Mercedes», що мав невідповідність номерів

НАЗАД
26 квiтня 2013 09:48

 

Сьогодні вранці на прикордонно-митний контроль в пункт пропуску «Бачівськ» прибув мікроавтобус «Mercedes Sprinter». Керував автомобіл

 

Сьогодні вранці на прикордонно-митний контроль в пункт пропуску «Бачівськ» прибув мікроавтобус «Mercedes Sprinter». Керував автомобілем громадянин Молдови, який залишав Україну.

Під час здійснення ідентифікації номерів агрегатів автомобіля, який мав молдовську реєстрацію прикордонники Сумського загону спільно з митниками виявили деяку розбіжність. А саме, номер кузова транспортного засобу не співпадав з номером, який вказаний в свідоцтві про реєстрацію даного автомобіля. Наразі транспортний засіб 2000 року випуску вилучено та передано співробітникам ДАІ для проведення відповідних заходів.

 Ще два транспортні засоби затримали на Закарпатті прикордонники Чопського загону спільно з митниками. Обидві автівки були марки «Volkswagen» і ними в Україну через пункт пропуску «Ужгород» в’їжджали наші співвітчизники. Як з'ясувалося під час перевірки, в одному з автомобілів української реєстрації був перебитий номер кузова. До того ж, за базами даних автомобіль з цими номерними знаками кордон на виїзд з України не перетинав.  На іншу автівку водій мав подвійний пакет документів. Сума оцінки його «залізного коня» сягнула понад 40 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси