Чергові сховки цигарок в пунктах пропуску виявили прикордонники Мукачівського та Луцького загонів

НАЗАД
12 грудня 2016 10:36

В пунктах пропуску, що на кордоні з країнами ЄС, співробітники Державної прикордонної служби України та працівники фіскальних органів продовжують активно виявляти сховки з контрабандними тютюновими виробами.

В пунктах пропуску, що на кордоні з країнами ЄС, співробітники Державної прикордонної служби України та працівники фіскальних органів продовжують активно виявляти сховки з контрабандними тютюновими виробами. Останні з них викрили в транспортних засобах під керуванням іноземця та нашого співвітчизника, які прямували за межі України.

Так, в пункті пропуску «Вилок» виявили автівку з сигаретами прикордонники Мукачівського загону. Куриво було приховане в запасному та робочих колесах, а також під обшивкою салону та багажного відділення автомобіля «Опель». У такий спосіб громадянин Угорщини намагався перевезти через кордон майже 2 тисячі пачок сигарет. Сигарети та транспортний засіб на загальну суму близько 230 тисяч гривень вилучено.

Крім того, прикордонники Луцького загону виявили сигарети в транспортному засобі громадянина України в пункті пропуску «Ягодин». Чоловік вивозив з України 275 пачок сигарет власною автівкою «Опель» в багажному відділенні.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси