Через Кучурганський лиман молдаванин переправляв 36 ящиків цигарок

НАЗАД
05 жовтня 2012 13:43

8 тонн спирту знайшли вчора співробітники Державної прикордонної служби України та працівники митниці в вантажівці «Івеко», яка в’їжджала в Україну.

Сьогодні вночі на Кучурганському лимані прикордонники відділу «Лиманське» Білгород–Дністровського загону затримали плавзасіб типу «Прогрес». Ним порушник переправляв в Україну 36 ящиків з контрабандними тютюновими виробами.  

Про наміри незаконного переміщення цигарок на напрямку молдовського населеного пункту Незавертайлівка та українського Градениці охоронці кордону довідалися завчасно. Невдовзі невідомого, під час спроби порушити державний кордон, помітили за допомогою тепловізора. Крім цього місцевість освітили сигнальною ракетою. Документів при собі затриманий не мав, однак назвався громадянином Молдови. Його плавзасіб був завантажений ящиками з цигарками. Загалом в них знаходилося 17,5 тисяч пачок марок «Наша Марка», «Беверлі», «Мономах», «Імператор» тощо.

На даний час чоловіка, до встановлення особи, доставлено до прикордонного підрозділу. Туди ж доправили й вантаж цигарок разом з човном. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси