Через кордон українець прямував з тисячами доларів США та мільйонами рублів (ВІДЕО)

НАЗАД
10 грудня 2014 10:58

Учора в пункті пропуску «Гоптівка», що на Харківщині, співробітники Державної прикордонної служби спільно з працівниками фіскальної служби виявили 700 тисяч доларів США та 12,65 мільйон

Учора в пункті пропуску «Гоптівка», що на Харківщині, співробітники Державної прикордонної служби спільно з працівниками фіскальної служби виявили 700 тисяч доларів США та 12,65 мільйонів рублів РФ. Вивезти з України валюту намагався наш співвітчизник.

Чоловік прямував через кордон автомобілем «Хюндай». Проте під час оформлення його транспортний засіб направили на поглиблений огляд. У ході додаткової перевірки спільна оглядова група виявила спеціально обладнані сховки, що знаходилися в підкрилках передніх коліс автомобіля. Як з’ясувалося, вони були заповнені валютними коштами та фінансовими документами. Загалом  із сховків дістали 700 тисяч доларів США, 12,65 мільйонів рублів РФ та 3 папки з фінансовими документами.

Наразі українець разом з коштами та документами переданий компетентним правоохоронним органам для з’ясування всіх обставин.

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси