Через кордон 9 афганців, з яких 4 дітей, подорожували в невеличкому сховку в мікроавтобусі

НАЗАД
30 вересня 2013 08:53

В багажному відділенні мікроавтобуса знайшли нішу, прикриту картоном та сумками з особистими речами пасажирів. У ній притаїлися ще 9 «пасажирів». 

На Чернігівщині співробітники Державної прикордонної служби України в сховку в мікроавтобусі знайшли 9 громадян Афганістану.

Мікроавтобус «Мерседес» молдовської реєстрації перетинав кордон у міжнародному пункті пропуску «Грем’яч» в суботу зранку. Ним в Україну прямували громадяни Молдови. У ході перевірки документів прикордонники звернули увагу, що 20-річний водій помітно хвилюється. Саме тому охоронці кордону ініціювали оглянути транспортний засіб більш детально. Як з'ясувалося, хвилювався чоловік не дарма. В багажному відділенні мікроавтобуса знайшли нішу, прикриту картоном та сумками з особистими речами пасажирів. У ній притаїлися ще 9 «пасажирів». 4 чоловіків, одна жінка та 4 дітей, які знаходилися у сховку, виявилися громадянами Афганістану.

По даному факту поінформовано співробітників СБУ. Знайдених афганців було доставлено до прикордонного підрозділу, а громадянам Молдови доведеться давати пояснення правоохоронцям.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси