Броньовану техніку та озброєння, яку оглянув Президент України, вже направлено до прикордонних підрозділів

НАЗАД
09 жовтня 2014 10:25

Державна прикордонна служба України значно підвищила бойові можливості прикордонних підрозділів, що дислокуються на українсько-російському кордоні в зоні проведення антитерористичної операції.

Державна прикордонна служба України значно підвищила бойові можливості прикордонних підрозділів, що дислокуються на українсько-російському кордоні в зоні проведення антитерористичної операції. Броньованe технікe та озброєння, яке 7 жовтня було представлене Президенту України, вже направлено до новостворених підрозділів та окремих бойових комендатур на сході України. Загалом в дорогу вирушила більша частина техніки, що демонструвалася. Решта буде також направлена на кордон найближчими днями.

Варто зазначити, що таку техніку охоронці рубежу отримують не вперше.  Минулого місяця в зону АТО для посилення прикордонних позицій вирушило 6 бронетранспортерів, 8 вантажних автомобілів та 3 мікроавтобуси. Частина цієї броньованої техніки була передана  прикордонному відомству від Міністерства оборони України, інша закуплена за кошти спеціально виділені  Кабінетом Міністрів України.

Автомобільні колони, які вибувають в підрозділи, також доставляють прикордонникам зимове спорядження та обладнання для забезпечення життєдіяльності підрозділів в складних погодних умовах.

 

ФОТО Дмитра Сливного

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси