Біля кордону з Угорщиною вночі прикордонники виявили майже 30 ящиків сигарет та гумовий човен

НАЗАД
31 липня 2017 12:47

Сьогодні вночі прикордонники відділу «Вилок» Мукачівського загону завадили переміщенню через кордон великої партії тютюнових виробів.

Сьогодні вночі прикордонники відділу «Вилок» Мукачівського загону завадили переміщенню через кордон великої партії тютюнових виробів. Близько третьої години ночі, неподалік від річки Тиса, по якій проходить кордон з Угорщиною, прикордонний наряд спостерігав рух групи осіб з пакунками. Помітивши прикордонників невідомі вдались до втечі. В ході негайно організованих оперативно-розшукових заходів, прикордонниками було виявлено 29 ящиків сигарет та гумовий човен, яким зловмисники планували переправити контрабандний тютюн до сусідньої Угорщини.

Також поблизу кордону  правоохоронці виявили спеціальний пристрій, який використовувався контрабандистами для подолання контрольно- слідової смуги.

Ящики з тютюном, в яких знаходилось 14300 пачок сигарет без акцизних марок, доставлено до відділу прикордонної служби «Вилок».

Наразі тривають заходи по встановленню кола осіб, причетних до спроби незаконного переправлення тютюнових виробів через кордон.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси