Біля кордону з Росією прикордонники затримали двох українців та узбека

НАЗАД
15 березня 2017 11:19

Сьогодні вночі у Глухівському районі на Сумщині оперативні співробітники Держприкордонслужби затримали порушників державного кордону України.

Сьогодні вночі у Глухівському районі на Сумщині оперативні співробітники Держприкордонслужби затримали порушників державного кордону України.

Прикордонний наряд, який ніс службу неподалік від держрубежу, на напрямку між російським населеним пунктом Некислиця та українським Сопич, виявив чотирьох осіб, які незаконно перетнули кордон з території Росії. Під час затримання правопорушників одна особа, помітивши прикордонників, вдалася до втечі у зворотньому напрямку, решту – затримано. Ними виявилися двоє громадян України та громадянин Узбекистану, який не мав при собі жодних документів, що посвідчують особу.

Наразі громадян доставлено до прикордонного підрозділу для проведення відповідних фільтраційних заходів.

За незаконне перетинання державного кордону України на двох українців, які є місцевими жителями, складені відповідні адміністративні матеріали. Крім цього, до Глухівського відділу поліції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

Громадянин Узбекистану, що не мав документів, затриманий до трьох діб для встановлення особи, після чого за незаконне перетинання державного кордону України буде притягнутий до адміністративної відповідальності.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси