Біля кордону з Польщею та Молдовою затримали п’ятьох порушників

НАЗАД
24 сiчня 2022 10:26

Протягом доби прикордонники затримали п’ятьох порушників кордону, які намагалися перетнути державний рубіж поза пунктами пропуску.

Інформацію про можливе порушення кордону з Польщею нелегальними мігрантами надали оперативні співробітники Львівського прикордонного загону. В ході її перевірки наряд відділу «Рава-Руська», на околиці одного з н.п. Львівського району, затримав двох громадян Туреччини віком 33 та 49 років.

Як з’ясувалося, іноземці прибули в Україну законним шляхом та мали при собі документи, що посвідчують осіб. Однак потрапити до країн ЄС вирішили поза пунктами пропуску.

Порушників доставили до прикордонного підрозділу, стосовно них складено адміністративні документи. Подальшу долю незаконних мандрівників вирішуватиме суд.

Крім того, учора прикордонники Подільського загону, поблизу селища Олексіївка, виявили громадянина України під час спроби перетину кордону. 28-річний житель прикордоння розповів, що відбув покарання у місці позбавлення волі на території Республіки Молдова та повертається додому. А піти в обхід пункту пропуску «Олексіївка» вирішив тому, що не було належних документів.

Також учора прикордонники цього ж загону поблизу с. Гребеники за допомогою системи оптико-електронного спостереження виявили двох осіб, які незаконно перетнули кордон в Україну.  

Порушниками виявились громадяни Республіки Молдова 45 та 42 років. Вони пояснили, що нібито заблукали під час повернення додому.

Наразі усіх порушників притягнуто до адміністративної відповідальності.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси