Біля кордону прикордонники затримали українця з мисливською зброєю без документів

НАЗАД
04 квiтня 2014 13:18

Учора близько опівдня прикордонний наряд Сумського загону на околиці села Чернацьке, що у Середино-Будському районі, зупинив невідомого.  Чоловік рухався на мопеді з мисливською зброєю неподалік к

Учора близько опівдня прикордонний наряд Сумського загону на околиці села Чернацьке, що у Середино-Будському районі, зупинив невідомого.  Чоловік рухався на мопеді з мисливською зброєю неподалік кордону.

Під час перевірки особи виявилося, що він при собі не мав жодних документів, які посвідчують особу. Крім того, на мисливську рушницю «ТОЗ-63» з 13 набоями 16 мм калібру чоловік також не мав документів, що надають дозвіл на зберігання та носіння вогнепальної мисливської зброї. Як в подальшому з’ясувалося, чоловік працює єгерем мисливського угіддя. А документи він нібито не брав з собою, щоб не загубити їх у лісі.

За порушення прикордонного режиму 59-річного громадянина України притягнуто до адміністративної відповідальності. А за порушення правил зберігання, носіння або перевезення вогнепальної мисливської зброї рішення  про відповідальність прийме суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси