Біля держрубежу прикордонники затримали автомобіль з 3400 літрами спирту

НАЗАД
23 липня 2014 12:08

Учора вночі прикордонники Ізмаїльського загону помітили на кордоні рух вантажного автомобіля.  Вже за кілька хвилин прикордонний наряд відділу   «Нові Трояни»

Учора вночі прикордонники Ізмаїльського загону помітили на кордоні рух вантажного автомобіля.  Вже за кілька хвилин прикордонний наряд відділу   «Нові Трояни», за 30 метрів від лінії держрубежу, затримав правопорушників. В автомобілі «ГАЗ» без реєстраційних номерів знаходилося троє чоловіків - українець та двоє громадян Молдови. Жоден з них не мав документів на право керування цим автомобілем, зате в кузові авто вони перевозили  17 бочок  спирту загальним об’ємом 3400 літрів.    

Прикордонники суміжної сторони також виявили на території Республіки Молдова 2 автомобілі «Мерседес» (легковий та мікроавтобус) болгарської реєстрації з 4 ємкостями спирту до 1 тонни кожна. На місці було виявлено й шланг, а точніше - пожежний рукав, за допомогою якого й здійснювалася перекачка рідини.

Вилучений «ГАЗ» з вантажем передано представникам податкової міліції. Попередня сума оцінки транспортного засобу склала 40 тисяч гривень, ємкостей та спирту – 120 тисяч гривень.

Затримані понесли адміністративну відповідальність. Громадян Молдови українські прикордонники передали колегам суміжної сторони.

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси