«Березень-2023»: на Буковині з пострілами затримували порушників кордону

НАЗАД
27 березня 2023 16:25

Упродовж вихідних, у рамках проведення оперативно-профілактичних заходів «Березень-2023», прикордонники Чернівецького загону притягнули до відповідальності 17-х громадян України, які намагались незаконно перетнути державний кордон.

Минулої ночі охоронці кордону відділу «Селятин» затримали 5-х правопорушників. Групу чоловіків виявили в ході реалізації оперативної інформації на одній з ділянок українсько-румунського кордону. Під час затримання прикордонний наряд був змушений здійснити попереджувальні постріли, аби зупинити чоловіків, які вдалися до втечі. Як з’ясувалося згодом, правопорушниками виявились мешканці Івано-Франківської, Тернопільської та Чернівецької областей, яким наразі обмежено виїзд з України. За злісну непокору затриманих притягнули до відповідальності за ст. 185 КУпАП.

Водночас, військовослужбовці відділів «Кельменці», «Порубне» та «Красноїльск» припинили ще 7 спроб незаконного перетину кордону та затримали 12-х осіб призовного віку, які в незаконний спосіб намагалися потрапити до Молдови й Румунії. Порушниками кордону виявилися мешканці Чернігівської, Дніпропетровської та Київської областей.

Усіх правопорушників притягнули до відповідальності за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси