Азербайджанець намагався підкупити прикордонників 100 доларами США

НАЗАД
29 листопада 2017 11:04

У залізничному пункті контролю «Конотоп» під час здійснення заходів прикордонного контролю пасажирів поїзда «Москва-Одеса» на громадянина Азербайджану спрацювала база даних доручень уповноважених державних органів. Як з’ясували охоронці кордону, 47-річн

На Сумщині прикордонники зафіксували чергову спробу втягування прикордонників у протиправну діяльність.

Сьогодні вранці у залізничному пункті контролю «Конотоп» під час здійснення заходів прикордонного контролю пасажирів поїзда «Москва-Одеса» на громадянина Азербайджану спрацювала база даних доручень уповноважених  державних органів. Як  з’ясували охоронці кордону, 47-річному іноземцю за порушення українського законодавства було заборонено в’їзд в Україну.

Під час складання відповідних документів, чоловік, аби все ж таки потрапити на територію України, запропонував прикордоннику неправомірну винагороду в сумі 100 доларів США, на що отримав категоричну відмову.

Наразі про задокументоване правопорушення,  передбачене статтею 369 КК України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) направлено повідомлення до Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси