Автором однієї з картин, знайдених на кордоні з Польщею, можливо є Пабло Пікассо

НАЗАД
28 сiчня 2013 14:51

 

На Волині прикордонники Луцького загону та митники  виявили картини, які можливо мають культурну та історичну цінність. Серед виявлених предметів була картина, авто

 

На Волині прикордонники Луцького загону та митники  виявили картини, які можливо мають культурну та історичну цінність. Серед виявлених предметів була картина, автором якої можливо є відомий художник Пабло Пікассо.

Вантажний автомобіль «Рено», який прибув у пункт пропуску «Ягодин» під керуванням громадянина України, вивели для додаткової перевірки. Під час огляду прикордонно-митна оглядова група знайшла пакунок, обмотаний в папір та поліетилен. В ньому знаходилися 5 картин та 1 ліногравюра, яка можливо має оригінальний підпис Пікассо. Із 6 картин, що знайшли працівники пункту пропуску, наш 32-річний співвітчизник задекларував тільки 4. Українець повідомив, що про інші 2 картини він нібито забув вказати.

По даному факту повідомлено співробітників СБУ у Волинській області. Правове рішення буде прийняте після висновків експертів, які мають встановити культурну та історичну цінність полотен.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси