Автівку з контрабандними цигарками та алкоголем виявили правоохоронці Одещини

НАЗАД
10 серпня 2017 11:24

Мікроавтобус «Mersedes Sprinter» української реєстрації з тютюном та алкоголем затримала спільна міжвідомча група у Кілійському районі Одеської області.

Мікроавтобус  «Mersedes Sprinter» української реєстрації з тютюном та алкоголем затримала спільна міжвідомча група у Кілійському районі Одеської області.

Правоохоронці діяли за оперативною інформацією щодо можливого перевезення підакцизних товарів. При візуальному огляді мікроавтобусу було встановлено, що в транспортному засобі знаходяться коробки з тютюновими виробами та каністри синього кольору.

Через відмову водія мікроавтобусу показати вантаж та документи на нього, «Mersedes Sprinter» був опечатаний представникам правоохоронних органів та за допомогою евакуатора доставлений на штраф майданчик Кілійського відділення поліції.

Після отримання ухвали суду, спільною міжвідомчою групою у складі представників прикордонного відомства, прокуратури та Національної поліції було проведено обшук автомобіля «Mersedes Sprinter», під час якого в вантажному відділенні були виявлені пляшки та упаковки з алкогольними напоями та 1100 пачок цигарок різних марок вітчизняного та закордонного виробництва.

На даний час слідчі дії  по факту виявлення товарів підакцизної групи тривають.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси