«Зелена країна» - серед мільйона дерев буде чимало «прикордонних»

НАЗАД
23 жовтня 2021 14:05

Прикордонники з різних регіонів долучаються до реалізації програми Президента України «Зелена країна».

Днями охоронці рубежу долучалися до всеукраїнської акції «Створюємо ліси разом», під час якої висаджували дерева на Сумщині, Житомирщині, Львівщині, Волині…

Так, персонал відділу «Велика Писарівка» Сумського прикордонного загону спільно з лісівниками державного підприємства «Охтирське лісове господарство» за кілька годин висадили 17 тисяч саджанців дубу звичайного. Перед початком робіт працівники лісу провели з охоронцями кордону інструктаж як правильно висаджувати саджанці за допомогою «Меча Колесова».

Прикордонники відділу «Овруч», що на Житомирщині, з місцевими жителями та лісівниками державних підприємств висадили понад 10 тис. саджанців різних порід дерев. А на Волині прикордонники за кілька годин злагодженої роботи до очікуваного загальнодержавного мільйона молодих дерев додали 7,5 тис. сіянців вільхи.

Раціонально підійшов до питання озеленення персонал Кінологічного навчального центру, що на Львівщині.  На території частини військовослужбовці висадили фруктові деревця. Тож в найближчі роки молоденькі груші та яблуні забезпечать не лише кращу екологію та затінок, а й потішать охоронців рубежу вітамінізованими смаколиками.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси