Завдання – гартувати патріотів

НАЗАД
13 червня 2021 12:09

Національно-патріотичне виховання молоді – непроста але дуже важлива задача, особливо в населених пунктах, що знаходяться в безпосередній близькості від лінії розмежування.

Так, днями підрозділи Краматорського та Донецького прикордонних загонів провели військово-патріотичні заходи з учнівською молоддю.

У Кураховому учні місцевої школи відвідали прикордонний підрозділ. Військовослужбовці розповіли підліткам про особливості служби у складі Об'єднаних сил, продемонстрували зразки свого озброєння, техніки та спорядження. А ще домовились про співпрацю щодо підготовки команди з Курахівки до участі у Всеукраїнських військово-патріотичних змаганнях «Джура-прикордонник 2021».

А в Маріуполі «зелені берети» долучились до організації спортивних змагань серед школярів. Першість виборювали чотири команди. Діти демонстрували свої навички у наданні домедичної допомоги, фізичній та вогневій підготовках. Усіх учасників змагань нагороджено заохочувальними відзнаками.

Прикордонники зі складу Об'єднаних сил не залишаються осторонь роботи з молоддю. А прикордонні підрозділи, у місцях їх дислокації стають осередками військово-патріотичного гуртування.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси