За добу у пунктах пропуску на державному кордоні виявлено близько 1,2 тисячі пачок сигарет

НАЗАД
17 сiчня 2017 09:18

Співробітники Держприкордонслужби продовжують виявляти сховки з тютюновими виробами в пунктах пропуску на державному кордоні України.

Співробітники Держприкордонслужби продовжують виявляти сховки з тютюновими виробами в пунктах пропуску на державному кордоні України.   

Так, минулої доби у пунктах пропуску «Ягодин» та «Тиса» прикордонники Луцького та Чопського загонів виявили більше 700 пачок контрабандних сигарет. Сигарети намагалися вивезти громадяни України. Під час перевірки з’ясувалося, що куриво вони сховали під обшивкою дверцят та в панелі приладів своїх автівок «Фольксваген» та «Мазда». Транспортні засоби та сигарети на загальну суму майже 76 тисяч гривень вилучено.

Також учора правоохоронці Могилів-Подільського загону виявили сигарети в особистих речах ще одного громадянина України в пункті пропуску «Могилів-Подільський». Чоловік намагався пронести 100 пачок сигарет пішки.

Ще два транспортні засоби виявили прикордонники Львівського загону у пунктах пропуску «Рава-Руська». У мікроавтобусі «Фольксваген» та легковому автомобілі «Хонда», які прибули під керуванням громадян України, прикордонники виявили тайники з тютюном в салонах автівок. У такий спосіб наші громадяни намагалися перевезти через кордон 140 та 200 пачок сигарет відповідно. Сума оцінки вилученого курива склала більше 6 тисяч гривень. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси