За добу прикордонники виявили у шести випадках 10 браконьєрів з уловом риби на майже 220 тисяч гривень

НАЗАД
17 березня 2017 11:07

Протягом минулої доби під час патрулювання у контрольованих прикордонних районах прикордонники Бердянського загону припинили 6 випадків незаконного вилову риби в Азовському морі.

Протягом минулої доби під час патрулювання у контрольованих прикордонних районах прикордонники Бердянського загону припинили 6 випадків незаконного вилову риби в Азовському морі.

В першому випадку, за оперативною інформацією, прикордонники відділу «Бердянськ» спільно з представниками Бердянського природного Національного парку виявили громадянина України  на маломірному плавзасобі. Він за допомогою заборонених знарядь лову здійснив вилов піленгасу та бичків на суму більше 90 тисяч гривень.

Ще три випадки незаконного вилову водних живих ресурсів виявили та припинили прикордонники відділу «Приазовськ» на узбережжі Азовського моря в районі населеного пункту Строганівка.  6 громадян України, використовуючи сітки та в одному випадку маломірний плавзасіб, виловили   піленгасів, камбали та бичків на 74 тисячі гривень.

Також незаконний вилов риби припинили і прикордонники відділу «Генічеськ». На косі Арабатська стрілка 2 громадян України на маломірному плавзасобі здійснили незаконний вилов піленгасу, чим нанесли збиток державі на суму 40 тисяч гривень. А на узбережжі Утлюцького лиману ще 2 місцевих жителя, виловлюючи рибу з берега за допомогою сітки, нанесли збитків державі на понад 13 тисяч гривень.

Загалом, прикордонники виявили 10 осіб, які займались незаконним виловом водних живих ресурсів та нанесли збиток державі на суму майже 220 тисяч гривень.

По всім фактам прикордонники направили повідомлення до Національної поліції про виявлення ознак вчинення кримінального правопорушення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси