За добу на кордоні виявили 2 українців та ізраїльтянина, яких розшукували правоохоронці та Інтерпол

НАЗАД
03 вересня 2016 10:02

Співробітники Держприкордонслужби виявили та затримали низку порушників, яких розшукували правоохоронні органи, або які мали підроблені документи.

Протягом вчорашньої доби співробітники Держприкордонслужби виявили та затримали низку порушників, яких розшукували правоохоронні органи, або які мали підроблені документи.

Так, в аеропорту «Бориспіль» прикордонники виявили громадянина Ізраїлю, який знаходився в міжнародному розшуку. Він прилетів в Україну рейсом з  Тель-Авіва. Відносно чоловіка спрацювала база даних Інтерполу. Як стало відомо, іноземця розшукували правоохоронці Молдови за хуліганство. Наразі його передали представникам Національної поліції.

Іншого порушника викрили прикордонники Донецького загону в контрольному пункті «Новотроїцьке», що на лінії розмежування в районі проведення АТО. Відносно нашого співвітчизника, який прямував на непідконтрольну територію виконано доручення правоохоронних органів. Чоловіка розшукували за нанесення умисних тілесних ушкоджень.

Ще одного українця затримали в Одеському аеропорту. Він також знаходився у розшуку. Вітчизняні правоохоронці розшукували його за ч.1 ст.263 КК України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).    

Крім того, у ході прикордонного контролю співробітники прикордонного відомства виявляли підроблені або чужі документи. Зокрема, в пункті пропуску «Грушів» на Львівщині громадянин України використовував паспорт в якому була підроблена печатка продовження терміну дії документу. А в Одеській області в пункті пропуску «Кучурган» був виявлений молдаванин, який намагався перетнути кордон по чужому документу. Наразі йому забороно в’їзду в Україну терміном на 3 роки та повернуто в Молдову.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси