Жіноча збірна України з біатлону, у складі якої спортсменка-прикордонниця, виборола «срібло» на чемпіонаті світу в Австрії

НАЗАД
18 лютого 2017 09:37

Учора, на чемпіонаті світу з біатлону, що проходить в австрійському Хохфільцені, відбулася жіноча естафета. Українська збірна, у складі якої спортсмен-інструктор спортивної команди Спортивного комітету Державної прикордонної служби України Анастасія Мерку

Учора, на чемпіонаті світу з біатлону, що проходить в австрійському Хохфільцені, відбулася жіноча естафета. Українська збірна, у складі якої спортсмен-інструктор спортивної команди Спортивного комітету Державної прикордонної служби України Анастасія Меркушина, зайняла друге місце.

Під час боротьби за перемогу спортсменка-прикордонниця Анастасія Меркушина передала естафету напарниці на другому місці з відставанням в 10 секунд від лідера естафети, і як результат, вивела нашу команду на друге місце.

Таким чином, Україна завоювала свою першу нагороду на чемпіонаті світу в Хохфільцені. Українська збірна показала найкращу стрільбу – 4 промахи на 8 рубежів.

Нагадаємо, що в 25 січня цього року у польському містечку Душники-Здруй на чемпіонаті Європи з біатлону в індивідуальній гонці Анастасія Меркушина виборола бронзову нагороду. Українська прикордонниця з Тернопільщини фінішувала з третім результатом  у гонці на 15 км з чотирма вогневими рубежами.

Варто зазначимо, що спортсмени-прикордонники мають значні досягнення у професійному спорті та гідно представляють Державну прикордонну службу України на міжнародній спортивній арені.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси