Жінку, яка знаходилась в розшуку та намагалась відкупитися за 1600 гривень, затримали прикордонники на Луганщині

НАЗАД
21 сiчня 2017 14:52

Українку, яка намагалась незаконно перетнути кордон з України в Росію та, як з’ясувалося, перебувала у розшуку, затримали прикордонники Луганського загону

Українку, яка намагалась незаконно перетнути кордон з України в Росію та, як з’ясувалося, перебувала у розшуку, затримали сьогодні прикордонники Луганського загону.

Зупинити порушницю прикордонникам допомагав службовий собака Карат, який першим зафіксував рух невідомої особи в напрямку державного кордону. По слідах правоохоронці наздогнали та затримали жінку, яка виявилась нашою співвітчизницею.

Відразу після затримання жінка запропонувала прикордонному наряду неправомірну винагороду в розмірі 1600 гривень. За ці кошти вона хотіла, аби прикордонники її відпустили та дозволили безперешкодно перетнути кордон. Однак на свою пропозицію отримала категоричну відмову.

Порушниця не просто так хотіла потрапити в сусідню країну, а тому і намагалась відкупитися від прикордонників. З’ясувалося, що вона перебуває в розшуку і мала намір потрапити до Росію поза пунктами пропуску, щоб приховатись від правоохоронних органів України, які розшукували її за скоєння крадіжки.

Громадянку України прикордонники передали співробітникам Національної поліції, а також притягнули до адміністративної відповідальності.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси