З початку курсування швидкісного поїзда «Київ-Львів-Перемишль» прикордонники оформили майже 9 тисяч його пасажирів

НАЗАД
13 сiчня 2017 13:16

Наприкінці минулого року розпочав курсувати електропоїзд Інтерсіті+ «Київ-Львів-Перемишль (Польща)».

Наприкінці минулого року розпочав курсувати електропоїзд  Інтерсіті+ «Київ-Львів-Перемишль (Польща)». У ході підготовки до здійснення  пропускних операцій співробітники Львівського прикордонного загону спільно з працівниками фіскальної служби провели декілька тестувань для відпрацювання чітких алгоритмів, аби забезпечити комфортний перетин кордону громадянами.

Перший рейс електропоїзд здійснив 23 грудня 2016 року.

Протягом всього цього часу прикордонний контроль подорожуючих пасажирів проводиться під час руху потяга між станціями «Львів» і «Мостиська-2». Такий же порядок здійснення прикордонного контролю діє і на зворотному напрямку.

Це дозволяє забезпечити проведення контролю без зупинки поїзда, що, в свою чергу, значно зменшило термін подорожі пасажирів. Так, поїзд долає відстань з Києва до Перемишля та у зворотному напрямку в середньому за 7,5 годин.

З початку запровадження руху поїзда під час здійснення контролю прикордонниками було оформлено близько 8,8 тисяч пасажирів, з них –  майже 7,4 тисяч громадяни України та майже 1,4 тисяча іноземців. В середньому за зміну в обидва напрямки прикордонники оформляють понад 400 пасажирів. А от в період святкових та вихідних днів кількість пасажирів складала в середньому до 560 осіб.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси