Втратив чотирилапого друга, та улюблену справу не залишив

НАЗАД
30 листопада 2022 15:24

Прикордонник Василь вважає кінологію справою свого життя та не покинув нею займатись навіть після втрати чотирилапого друга.

Службу в парі з чотирилапим напарником – бельгійською вівчаркою малінуа – він розпочав два роки тому на Луганщині у місті Щастя, де і зустрів повномасштабне вторгнення.

«Масовані обстріли у нас почалися ще за кілька днів до 24 лютого і ми розуміли, що є загроза повномасштабного вторгнення військ країни агресора. Коли почалися обстріли самого міста і наступ ворога, ми зайняли оборону нашого підрозділу. Було багато ворожої техніки та піхоти, наші сили були нерівні, тож нам довелось відступити на другу лінію оборони. Нам вдалося вийти з пекельних позицій, а от свого напарника евакуювати не вдалось і до тепер мені не відома його подальша доля», - з сумом згадує прикордонник.

Василь вірить, що його напарник усе-таки знайдеться. А поки що він проходить службу на Львівщині та виховує чотирилапу напарницю Джесіку, породи спанієль, з якою опановує нові знання і навики з пошуку наркотичних речовин. 

По завершенні навчання він разом зі своєю чотирилапою помічницею продовжить охороняти рубежі нашої держави.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси