Вступна кампанія 2021 – перші зустрічі онлайн

НАЗАД
17 сiчня 2021 12:15

14 січня цього року Національна академія Державної прикордонної служби України імені Б. Хмельницького провела першу масштабну онлайн-зустріч щодо організації вступної кампанії у 2021 році

Заняття проводив начальник відділу професійно-орієнтаційної роботи та забезпечення прийому вступників національної академії полковник Костянтин ВАРУК.

До відеоконференції долучилися представники підрозділів комплектування та кадрових підрозділів органів охорони кордону навчальних підрозділів та регіональних управлінь. Також на заняттях були присутні заступник директора Департаменту персоналу Адміністрації Держприкордонслужби полковник Іван ВАСИЛЬЧУК, начальник управління кадрового менеджменту полковник Олексій ХАРЧЕНКО, начальник відділу комплектування та державної служби управління кадрового менеджменту полковник Оганес МАРТИРОСЯН та голова центральної військово-лікарської комісії – лікар-експерт підполковник медичної служби Анатолій ОМЕЛЬЯН.

У ході зустрічі розглядалися питання, що стосуються особливостей конкурсного відбору кандидатів на навчання для здобуття ступеню освіти магістра, ступеню освіти бакалавра (за категоріями – цивільна молодь, випускники 2021 року ліцеїв з ПВФП, військовослужбовці рядового, сержантського складу). Також обговорювалось питання актуальності інформації, що міститься на сторінці ВСТУПНИКАМ офіційного сайту Національної академії.

Зауважимо, що завдяки онлайн формату зустрічі до занять долучались представники багатьох військових ліцеїв та ліцеїв з посиленою фізичною підготовкою: Маріупольський морський ліцей, Ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою «Патріот», Харківський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою «Правоохоронець» а також Харківський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою «Рятувальник»» Харківської обласної ради, Державна гімназія-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус», Чернігівський ліцей з посиленою фізичною підготовкою, Волинський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Небесної Сотні, Львівський державний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Крут, Закарпатський обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Красного Поля, Чернівецький військово-спортивний ліцей-інтернат, Ізмаїльська спеціалізована школа-інтернат-військово-морський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою та Держаний ліцей-інтернат з посиленою військово – фізичною підготовкою «Кадетський корпус» ім. І.Г. Харитоненка.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси