Впродовж тижня прикордонники на лінії розмежування виявили 11 мільйонів рублів та на адмінмежі зафіксовали проліт 8 вертольотів РФ

НАЗАД
10 вересня 2016 09:38

Впродовж тижня співробітники Держприкордонслужби виявили та затримали 12 незаконних мігрантів. Також активно реалізовувалася протидія переміщенню через державний кордон тютюнових виробів. Прикордонниками Чернівецького Мукачівського та Котовського заг

Державна прикордонна служба України щоденно вживає заходи з метою недопущення протиправної діяльності, як на кордоні, як лінії розмежування, так і на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією АР Крим.

Впродовж тижня співробітники Держприкордонслужби виявили та   затримали 12  незаконних мігрантів. Також активно реалізовувалася  протидія переміщенню через державний кордон тютюнових виробів. Прикордонниками Чернівецького Мукачівського та Котовського  загонів  під час перевірки державного кордону було виявлено 42 ящики сигарет.

Крім того прикордонники в пунктах пропуску затримали 8  осіб з підробленими документами,  виявили  6  автомобілів з несправними документами та до єдиного реєстру досудових розслідувань направили 8 повідомлень про кримінальні правопорушення.

Для охорони морського кордону, захисту суверенних прав України в її виключній (морській) економічній зоні, охорони річкової ділянки та контролю за плаванням та перебуванням у територіальному морі прикордонниками за вказаний період здійснено 18 виходів у море та 51 вихід на річкову ділянку, під час яких оглянуто 47 малих плавзасобів, 6 суден, вилучено 100 метрів  сіток та складено 5 документів адміністративного провадження відносно порушників.

Також тривають заходи з викриття схем щодо несплати митних платежів, які проводять співробітники оперативних підрозділів Держприкордонслужби спільно з УСБ України в Одеській області в м. Ізмаїл. У результаті проведеної роботи на порушників накладено штрафів на 3,6 мільйони гривень.

На адміністративній межі з ТОТ АР Крим спостерігались провокативні дії зі сторони окупаційних військ Російської Федерації. Впродовж тижня прикордонники Херсонського та Бердянського загонів зафіксували  проліт 8 вертольотів РФ на території ТОТ АР Крим без перетину адміністративної межі.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду прикордонники за вказаний період у 4 випадках виявили грошові кошти – понад 11 мільйонів російських рублів, 100 тисяч доларів США, а також банківські картки, які прихованим шляхом громадяни намагалися перемістити через КПВВ.

Крім того військовослужбовці  Державної прикордонної служби України на лінії розмежування проводять заходи щодо недопущення проникнення диверсійно-розвідувальних груп та переміщення засобів терору. Впродовж тижня прикордонники виявили два схрона із зброєю та боєприпасами, а з початку цього року в Донецькій та Луганській областях вздовж лінії розмежування військовослужбовці прикордонного відомства виявили 16 схронів з великою кількістю боєприпасів та зброї.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси