Ворожі обстріли прикордоння Сумщини та Чернігіщини продовжуються

НАЗАД
28 сiчня 2023 09:48

Учора, 27 січня, ворожі російські війська продовжували обстрілювати українське прикордоння.

Ворог наніс вогневе ураження із застосуванням ствольної артилерії, мінометів та самохідних артилерійських установок. Під ворожим вогнем опинилися Білопільська, Середино-Будська та Есманська громади Сумщини, а також Семенівська, Новгород-Сіверська та Сновська громади Чернігівщини.

У другій половині дня російські окупанти обстріляли територію Білопільської громади зі ствольної артилерії та мінометів, загалом пролунало з пів десятка вибухів від розривів снарядів та два десятка – від мін. Вогонь вівся з російських населених пунктів зоря та волфіно. Крім цього, в прикордонні цієї ж громади лунали постріли з кулеметів та гранатометів.

Також російські загарбники обстріляли територію Золочівської громади Харківської області, що на межі з Сумщиною, з РСЗВ «Град», пролунало майже півтора десятка вибухів. Вогонь вівся з російського населеного пункту безимено. Крім цього, противник з безпілотника скинув на територію цієї ж громади вибуховий пристрій.

Середино-Будську територіальну громаду рашисти у чотирьох випадках обстрілювали мінометами 120 мм – загалом зафіксовано 14 прильотів.

Вогонь вівся з російських населених пунктів грудська та нова погощь.

Також російські окупанти тричі накривали вогнем територію Есманьської громади з районів населених пунктів троєбортне, некислиця та лемешовка, ворог гатив з мінометів – зафіксовано два з половиною десятка вибухів.

По прикордонню Семенівської громади зафіксовано 2 мінометних постріли. Вогонь росіяни відкривали з району населеного пункту ломаківка.

Пізніше російські окупанти накрили територію Новгород-Сіверської територіальної громади з самохідних артилерійських установок, загалом пролунало близько двох десятків вибухів. Вогонь вівся з російського населеного пункту погар.

Противник з російського населеного пункту юрковичі накрив територію Сновської громади з мінометів, зафіксовано 7 вибухів.

За результатами обстрілів, на щастя, обійшлося без людських жертв.

Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси