Ворог не полишає обстрілів українського прикордоння Сумщини та Чернігівщини

НАЗАД
27 сiчня 2023 09:17

Учора, 26 січня, російські окупаційні війська продовжили свою злочинну тактику – обстрілювати українське прикордоння.

Ворог наніс вогневе ураження із застосуванням мінометів. Під ворожим вогнем опинилися Великописарівська та Білопільська громади Сумщини, Городнянська та Семенівська громади Чернігівщини.

У першій половині дня російські окупанти двічі накривали територію Білопільської громади з мінометів калібру 120 мм, загалом пролунало більше півтора десятка вибухів. Вогонь вівся з російського населеного пункту волфіно.

Пізніше противник з російського населеного пункту козинка обстріляв територію Великописарівської громади з мінометів калібру 120-мм, нараховано два прильоти.

Крім цього, російські загарбники обстріляли територію Золочівської громади Харківської області, що на межі з Сумщиною, також з мінометів калібру 120-мм, пролунало з пів десятка вибухів. Вогонь вівся з російського населеного пункту новостроєвка-вторая.

Згодом російські окупанти накрили територію Городнянської громади з мінометів, загалом пролунало близько трьох десятків вибухів. Вогонь вівся з російського населеного пункту чорноземний городок. Внаслідок обстрілу пошкоджено подвір'я, житловий будинок, підсобна будівля.

Семенівську громаду рашисти двічі обстрілювали з боку населеного пункту оптєні, зафіксовано 13 вибухів мінометних боєприпасів.

Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси