Вночі прикордонники затримали вірменина, який прямував до Польщі поза пунктами пропуску

НАЗАД
07 грудня 2016 09:35

Прикордонники відділу «Шегині» затримали порушника, який намагався обійти пункт пропуску та порушити українсько-польський кордон.

Прикордонники відділу «Шегині» затримали порушника, який намагався обійти пункт пропуску та порушити українсько-польський кордон.

Сьогодні вночі прикордонний наряд Мостиського загону під час патрулювання ділянки кордону неподалік пункту пропуску «Шегині» побачив сліди на снігу, які вели в бік сусідньої держави. Негайно було розпочато переслідування ймовірного порушника державного кордону, і за кілька метрів від сусідньої Польщі прикордонники наздогнали розшукуваного. Затриманим виявився чоловік, який був без документів та назвався громадянином Вірменії 1978 року народження.

В ході подальшого з’ясування ситуації прикордонники встановили, що громадянин два дні тому прилетів з Єревану до України не порушуючи законодавства, а вже до країн Європейського Союзу чомусь намагався потрапити незаконно.

Наразі громадянина затримано в адміністративному порядку до встановлення особи, в подальшому він буде притягнений до адміністративної відповідальності за спробу незаконного порушення державного кордону України.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси