Вірменин на «БМВ» їхав в Україну маючи підроблене доручення на право керування

НАЗАД
25 лютого 2017 14:34

З початку року співробітники Держприкордонслужби на державному кордоні виявили 9 підроблених доручень на право керування автомобілями.

Підроблене доручення на право керування автомобілем виявили співробітники Чопського прикордонного загону у громадянина Вірменії.

Іноземець їхав в Україну автомобілем «БМВ» словацької реєстрації через пункт пропуску «Тиса». У ході оформлення у прикордонного наряду викликало підозру доручення на право керування, яке надав для контрою чоловік. Для його вивчення було проведено ряд заходів спільно з працівниками митниці. Як з’ясувалося згодом, пред’явлений вірменином документ був підробленим. Наразі автомобіль 2000 року випуску вилучено, його вартість сягає більше 80 тисяч гривень.

Відмітимо, що з початку року співробітники Держприкордонслужби на державному кордоні виявили 9 підроблених доручень на право керування автомобілями.

Ще одній спробі незаконного переміщення транспортного засобу  завадили прикордонники Бердянського загону в контрольному пункті «Чонгар», що на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом. Автомобілем «АЗЛК» із анексованого півострова рухався 48-річний мешканець Запоріжжя. Під час контролю прикордонники встановили, що VIN-код кузову транспортного засобу не співпадає із його реєстраційними документами. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси