Викрадений в Італії мотоцикл виявили прикордонники на «Тисі»

НАЗАД
17 вересня 2017 11:49

Розібрати на запчастини і запхати у схованку в мікроавтобусі – саме такий хитрий план придумав підприємливий 26-річний українець щоб привезти з-за кордону мотоцикл марки «Хонада». Навіщо йому знадобилися ці маніпуляції – з’ясували українські прикордонники

Розібрати на запчастини і запхати у схованку в мікроавтобусі – саме такий хитрий план придумав підприємливий 26-річний українець щоб привезти з-за кордону мотоцикл марки «Хонада». Навіщо йому знадобилися ці маніпуляції – з’ясували українські прикордонники.

Під час спільного з митниками огляду мікроавтобуса марки «Мерседес», що прибув на в’їзд в Україну, прикордонний наряд пункту пропуску «Тиса» виявив мотоцикл, який у розібраному вигляді знаходився у подвійній стінці мікроавтобуса.

Водій не даремно намагався перевезти мотоцикл потайки. Прикордонники дізналися, що згідно з базою даних «Інтерпол», виявлений у тайнику транспортний засіб перебуває у міжнародному розшуку як викрадений на території Італії.

Про даний факт правоохоронці поінформували представників Національної поліції та направили їм повідомлення про виявлення кримінального правопорушення за ст.289 ККУ «Незаконне заволодіння транспортним засобом».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси