Викрадений у Київській області кросовер виявили прикордонники на Волині

НАЗАД
06 жовтня 2017 15:11

Учора в пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону виявили автомобіль Volkswagen Tiguan, який за базою даних Інтерполу знаходився в розшуку. Водій намагався виїхати з України

Учора в пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону виявили автомобіль Volkswagen Tiguan, який за базою даних Інтерполу знаходився в розшуку. Водій намагався виїхати з України.

Як з’ясували правоохоронці, авто було викрадене на Київщині в травні цього року. Машину та водія, громадянина України, прикордонники передали представникам поліції для проведення подальших слідчих дій.

Окрім того упродовж доби на кордоні виявлено ще два підозрілі транспортні засоби.

Так, у пункті пропуску «Катеринівка» правоохоронці зафіксували невідповідність номеру кузова автомобіля Geely. Стосовно водія транспортного засобу складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.121-1 КУпАП «Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах».

Авто та водія передали співробітникам Глухівського ВП ГУНП у Сумській області.

Інший автомобіль – мікроавтобус Mercedes, польської реєстрації, прибув на в’їзд до пункту пропуску «Шегині». У цій машині прикордонники Мостиського загону виявили ознаки знищення ідентифікаційного номера кузова.

Правоохоронці направили до Нацполіції повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.290 КК України «Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу».

Згодом прикордонники передали транспортний засіб співробітникам Мостиського ВП ГУНП України у Львівській області для проведення експертного дослідження та прийняття правового рішення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси