Викрадені Lexus, BMW та Opel знайшлися на українському кордоні

НАЗАД
16 листопада 2017 12:11

Учора в пункт пропуску «Нові Яриловичі» на в’їзд в Україну прибув автомобіль Lexus LX 570.

Учора в пункт пропуску «Нові Яриловичі» на в’їзд в Україну прибув автомобіль Lexus LX 570. Водій, громадянин Республіки Білорусь, спрямував машину на смугу руху «зелений коридор». Однак під час перевірки транспортного засобу прикордонники Чернігівського загону зафіксували спрацювання бази даних Інтерполу, згідно з якою автомобіль значиться як викрадений на території Росії.

Охоронці кордону поінформували чергового Укрбюро Інтерполу та представників Національної поліції. Надвечір водій з транспортним засобом у супроводі поліцейських попрямував до відділу Нацполіції для проведення подальших слідчих дій.

Кількома годинами пізніше в пункті пропуску «Виступовичі» прикордонники Житомирського загону виявили ще один автомобіль, який перебував у міжнародному розшуку.

Легковик BMW E39 болгарської реєстрації рухався на виїзд з України. Завдяки інформації бази даних Інтерполу, прикордонники з’ясували, що автомобіль був викрадений на території України.

Водія, 27-річного українця, та викраденого «баварця» передали представникам Національної поліції в Житомирській області.

Окрім того, учора прикордонники Мостиського загону в пункті пропуску «Краковець» знайшли щойно викрадений автомобіль Opel Vectra польської реєстрації.

Про зникнення машини місцевий житель сповістив співробітників Яворівського відділу поліції, які одразу ж поінформували прикордонників. Вже за годину охоронці кордону знайшли автомобіль у сервісній зоні пункту пропуску «Краковець». Перетнути українсько-польський кордон на краденому «Опелі» намагався 46-річний громадянин Республіки Польща.

Горе-крадія затримали та разом із транспортним засобом передали співробітникам Яворівського відділу поліції у Львівській області для проведення слідчих дій.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси