«Відволіктися від жахливих спогадів мені допомагає чотирилапа напарниця» – кінологиня Карина

НАЗАД
25 березня 2023 14:08

Для прикордонниці Карини Ібраімової кінологія – це справа життя, а сьогодні ще й розрада та своєрідна терапія, щоб адаптуватися після пережитого в Маріуполі жаху.

В «місті Марії» дівчина проходила службу до повномасштабного вторгнення рф.

«Обстріли нашого підрозділу розпочалися ще до 24 лютого і ми вже тоді розуміли, що є загроза повномасштабного вторгнення росії. Але тоді я не усвідомлювала, що все буде настільки жахливо», - згадує прикордонниця.

Вщент знищені будинки, загибель мирних жителів, відсутність будь-яких умов для існування, вихід з окупації – все це довелося пережити дівчині.

 «Я виросла в родині прикордонників і з дитинства знала, що буду військовою. До повномасштабної війни я планувала навчатися на кінолога, адже це було моєю мрією. Я рада, що вона збулася, адже після усього пережитого саме улюблена справа та підтримка моєї чотирилапої подруги допомагає відволіктися від жахливих спогадів», - розповідає Карина.

Зараз прикордонниця виховує чотирилапу напарницю Сему, з якою опановує нові знання і навички з пошуку наркотичних речовин, а із завершенням навчання разом вони охоронятимуть західні рубежі нашої держави. Понад усе Карина мріє про якнайшвидшу перемогу України над ворогом і вірить, що її рідне місто Маріуполь знову відродиться та замайорить українськими прапорами.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси