Вибери гідну професію! Стань прикордонником!

НАЗАД
25 травня 2017 17:55

Сьогодні прикордонники Мукачівського загону спільно з начальником групи окремого регіонального центру комплектування Західного регіонального управління по Закарпатській області взяли участь у «Ярмарку кар’єри», яка проходила в Мукачівському міському центр

Сьогодні прикордонники Мукачівського загону спільно з начальником групи окремого регіонального центру комплектування Західного регіонального управління по Закарпатській області взяли участь у «Ярмарку кар’єри», яка проходила в Мукачівському міському центрі зайнятості.

До участі в цьому заході були запрошені учні 8-10 класів усіх шкіл, ліцеїв коледжів та професійно-технічних училищ міста.  

В рамках заходу дітям було надано вичерпну  інформацію, як і де можна вивчитися на прикордонника. Також учасникам ярмарки запропоновано друковану продукцію, серед якої були буклети та листівки, довідники та матеріали з корисними відомостями, необхідними для вибору гідної професії. 

Юнакам та дівчатам роз’яснено правила прийому на військову службу за контрактом. Зокрема про те, що на військову службу за контрактом можуть прийматися громадяни України віком від 18 до 45 років, маючи при цьому повну середню освіту. 

Учні жваво цікавилися про умови вступу та навчання в Національній академії Державної прикордонної служби України імені Б.Хмельницького, процедуру та строки подання необхідних документів, а також терміни здобуття кваліфікаційних рівнів за напрямками підготовки, перспективи працевлаштування після здобуття освіти.

Стати прикордонником легко! Для цього лише потрібно зателефонувати: 031-312-12-61, 067-954-00-77, 066-348-47-10, або звернутись за адресою: місто  м. Мукачево, вул. Недецеї 45.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси