Ветерани-прикордонники поділилися досвідом з курсантами Національної академії Держприкордонслужби

НАЗАД
21 вересня 2020 10:39

Протягом останніх тижнів велика кількість військових сил зосереджена на українсько-білоруській ділянці кордону.

Серед них й курсанти Національної академії Державної прикордонної служби імені Богдана Хмельницького, яким такий службовий досвід буде надзвичайно корисним у майбутній офіцерській кар’єрі. 

У вихідні, з метою підтримання бойового духу та патріотичного виховання військовослужбовців, до польового табору на ділянці відділу прикордонної служби «Млинове» завітали ветерани-прикордонники:  генерал-лейтенант у відставці Аркадій Яворський та полковник запасу Вадим Закладний.

Курсанти з перших вуст почули про історію встановлення українсько-білоруського кордону та уроки бойового досвіду під час АТО (ООС).

Варто зазначити, що зустріч у Ратнівському районі Волинської області відбулася за ініціативи керівництва Луцького прикордонного загону та підтримки ветеранської організації.

Окрім цікавих та повчальних розповідей поважних гостей, для всіх присутніх, під відкритим небом, виступав військовий оркестр прикордонного загону.

Також відбувся чемпіонат зі стрільби з професійного лука, до якого долучилися усі бажаючі.

Зазначимо, що до вищезгаданих заходів було залучено 25 військовослужбовців Національної гвардії України, які також перебувають на посиленні цієї ділянки кордону.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси