(ВІДЕО) Вантажівку із сюрпризом у 28 ящиків сигарет прикордонники виявили на українсько-румунському кордоні

НАЗАД
13 жовтня 2017 09:07

Сьогодні вночі, в пункт пропуску «Порубне», що на українсько-румунському кордоні, прибув вантажний автомобіль «DAF». Під час здійснення заходів контролю на даний транспортний засіб спрацював службовий собака.

На кордоні з Румунією співробітники прикордонного відомства спільно з працівниками митниці завадили незаконному переміщенню сигарет, які ховали в обладнаній схованці.

Сьогодні вночі, в пункт пропуску «Порубне», що на українсько-румунському кордоні, прибув вантажний автомобіль «DAF», під керуванням нашого співвітчизника.  Під час здійснення заходів контролю на даний транспортний засіб, який перевозив деревне вугілля, спрацював службовий собака.

Прикордонники ініціювали проведення поглибленої перевірки вантажного автомобіля. Оглядаючи напівпричіп, охоронці кордону разом із митниками виявили майже 14,5 тисяч пачок сигарет різних марок та виробників. Тютюнові вироби, розфасовані у 28 ящиків, були сховані у подвійному днищі напівпричепа.

Виявлений товар та напівпричіп, як засіб незаконного переміщення товарів, оцінений на загальну суму понад 435 тисячі гривень, планується передати співробітникам фіскальної служби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси