(ВІДЕО) Сума чотирьох тонн меду та пилку, які намагались перевезти українці до Росії, склала півмільйона гривень

НАЗАД
20 вересня 2017 10:09

ЯЯк повідомлялося учора, на Луганщині прикордонники затримали 9 українців, які везли до Росії 4 тонни продуктів харчування двома автомобілями. Як з`ясувалося, серед виявленого товару було 2 тонни меду та 2 тонни медового пилку.

Як повідомлялося учора, на Луганщині прикордонники затримали  9 українців, які везли до Росії 4 тонни продуктів харчування двома автомобілями. Як з`ясувалося, серед виявленого товару було 2 тонни меду та 2 тонни медового пилку. Сума їх оцінки склала понад 500 тисяч гривень.

Варто також нагадати, що порушників затримали в ході реалізації інформації, яку здобули оперативні підрозділи Державної прикордонної служби. Два автомобілі «УАЗ» української реєстрації зупинили на напрямку українського н.п. Нижня Бараниківка та російського Калмиківка за 50 м від кордону з Росією.

Для того, щоб не допустити порушення кордону та затримати порушників, які швидко рухались у бік держрубежу, прикордонникам довелось здійснити 8 попереджувальних пострілів вгору з АК. 

На затриманих складено протоколи за ст. 204-1 КУпАП, справу скеровано до суду, вантаж та автомобілі передано представникам ДФС.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси