(ВІДЕО)На Харківщині припинено діяльність каналу незаконного переправлення через кордон людей

НАЗАД
27 листопада 2017 15:07

Заходи проводилися з метою документування протиправної діяльності організатора каналу незаконної міграції.

У ході проведення заходів, спрямованих на припинення функціонування каналу незаконного переправлення через державний кордон громадян України, вихідців з країн СНД та Південно-Східної Азії на території Харківської області, співробітниками оперативно-розшукового управління Східного регіонального управління Держприкордонслужби та представниками Слідчого Управління та УБЗПТЛ ГУ НП в Харківській області, під процесуальним керівництвом прокуратури Харківської області, було проведено ряд слідчих та розшукових дій.

Заходи проводилися з метою документування протиправної діяльності організатора каналу незаконної міграції.

Так, 26 листопада спільною міжвідомчою групою у складі оперативників Східного регіонального управління Держприкордонслужби, прикордонників відділу «Вільхуватка» Харківського загону та співробітників Слідчого Управління та УБЗПТЛ ГУ НП в Харківській області, на напрямку українського н.п. Чугунівка та російського Веригувка, за 10 метрів від лінії кордону, було затримано громадянина України. Житель Харківщини 1987 року народження намагався незаконно переправити через кордон до РФ двох громадян України.

Також правоохоронці затримали організаторку цієї оборудки з грошовими коштами у сумі 1500 доларів США, які вона отримала за незаконне переправлення двох громадян України. Нею виявилась громадянка України 1981 року народження, також жителька Харківщини.

Організаторку і переправника затримано та повідомлено про підозру в скоєнні злочину, відповідальність за який передбачено ч 2. ст.332 КК України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон». Тривають подальші слідчі та оперативні заходи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси