(ВІДЕО) На Харківщині прикордонники затримали 2 українців з баулами товарів

НАЗАД
05 грудня 2017 15:48

Сьогодні вранці прикордонники Харківського загону затримали двох українців, які намагалися незаконно перетнути кордон з партією жіночого взуття та одягу.

Сьогодні вранці прикордонники Харківського загону затримали двох українців, які намагалися незаконно перетнути кордон з партією жіночого взуття та одягу.

Так, за попередньою інформацією, отриманою від оперативних підрозділів, під час несення служби виявили двох невідомих осіб, які рухались у бік кордону на напрямку населених пунктів Пильна (Україна)-Сонцівка (РФ). Висунувшись на перехоплення, за 10 метрів від державного рубежу правоохоронці затримали правопорушників. Як з’ясувалось, двоє жителів Харківської області 1999 та 1996 років народження, намагалися незаконно перенести на територію Росії чотири сумки. В них знаходилось 43 пари жіночого взуття, одяг та електротовари в асортименті.

Під час фільтраційних заходів стало відомо, що товар вони намагались перемістити через кордон за проханням невідомого за грошову винагороду в сумі 200-250 гривень за сумку, та повинні були залишити на території РФ в оговореному заздалегідь місці. Судячи по надписам на пакунках, товар готувався для розповсюдження територією РФ за допомогою російських логістичних компаній.

Наразі товар вилучено та передано співробітникам фіскальної служби. Триває сума оцінки. Громадян України затримано в адміністративному порядку для складання документів про спробу незаконного перетинання державного кордону України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси