(ВІДЕО) Вантаж сигарет на 200 тисяч гривень правоохоронці затримали на Одещині

НАЗАД
04 травня 2017 09:18

Учора на Одещині в ході проведення спеціальних заходів з пошуку правопорушників, спільною міжвідомчою групою у складі співробітників Держприкордонслужби, представників СБУ, Національної поліції, ДФС, та Подільської місцевої прокуратури затримано вантаж си

Учора на Одещині в ході проведення спеціальних заходів з пошуку правопорушників, спільною міжвідомчою групою у складі співробітників Держприкордонслужби, представників СБУ, Національної поліції, ДФС, та Подільської місцевої прокуратури затримано вантаж сигарет на понад 200 тисяч гривень.

Інформацію про можливе здійснення протиправної діяльності на державному кордоні, а саме переміщення сигарет неподалік н.п. Цеханівка оперативні співробітники Держприкордонслужби отримали напередодні. З метою встановлення та пошуку причетних до протиправної діяльності осіб було створено спільну міжвідомчу групу.

Вже невдовзі, в ході відпрацювання інформації, неподалік кордону правоохоронці зупинили автомобіль марки «Фольксваген Пасат» під керуванням нашого співвітчизника. В ході проведення огляду у зупиненому транспортному засобі виявлено 14 ящиків сигарет молдовського виробництва  без акцизних марок.

Сигарети вилучено, попередня сума їх оцінки склала 210 тисяч гривень. Також проводяться заходи по встановленню причетних до даного правопорушення осіб.

Крім того, направлено повідомлення для внесення в ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 204 КК України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси